Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı coşkuyla kutlandı.
18 Mart 2021

Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı coşkuyla kutlandı.Program Kamu Hastaneler Başkanı Sayın Prof.Dr.Kamil ÖZDİL ve Hastane başhekimimiz Doç.Dr.Eyüp Veli KÜÇÜK’ün açılış konuşmaları ile başladı.Hastanemiz Psikiyatri Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Uz.Dr.Mecit ÇALIŞKAN Hocamızı 14 Mart adlı konuşması ile devam etti.Daha Sonra 2018 yılında hastanemizden emekli olan hekimlerimize plaket takdimi yapıldı.(Uz.Dr.Emin Karagül ,Uz.Dr. Hakan Fazlı Sümer,Uz.Dr.Hatun Handan Bardak, Uz.Dr.
Fatin Koçak,Uz.Dr.Ayşegül Ersanlı,UzDr.Sibel Aymak)Ardından 2018 yılının doçentlerine teşekkür belgesi takdimi yapıldı.(Doç.Dr.Cihan Coşkun , Doç.Dr.Yılmaz Çetinkaya ,Doç.Dr.Mehmet Akyüz ,Doç.Dr.Serhat İmamoğlu )
Program Hastanemiz içinde belirlenmiş 7 kategoride seçilen en’lere plaket takdimi ile devam etti.
Yılın Doktoru: Prof.Dr.Meryem Günay Gürleyik
Yılın Hemşiresi Hemşire :Melek Nilgün Ersoy
Yılın Hekim Dışı Sağlık Çalışanı : Anestezi Teknisyeni Yeliz Mengi
Yılın Veri Giriş Elemanı : Gözde Yazıcıoğlu
Yılın Güvenliği : Zehra Albayrak
Yılın Teknisyeni Erol Şimşek
Yılın Personeli : Ramazan Arslan
Ayrıca Bilgi işlem personelleri arasında düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere plaket ve hediye takdimi yapıldı. 1.Mümine Yazıcı ,2.Ayşegül Ölçer ,3.Elif Sual İnceler
Gelenekselleşen numune manzaraları ile fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere hediyeleri taktim edildi. 1.Hemşire Mevlade Ayaz, 2.Personel Yeşilay Ağgün,3.Hemşire Ali Sivri
En son olarak hastanemiz kadrosundan oluşan değerli jürilerimizle O Ses Numune yarışması düzenlendi.Yarışmanın sonunda jüri oyları ile
1.İdari Ve Mali İşler Temizlik Personeli SATI İŞLER
2. Genel Cerrahi Kliniği Hemşiresi BURAK KURAL
3.Eczane Personeli MESUT ERDEM seçildi.