T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Hastanemiz Yıkım Hakkında Duyuru

SBÜ Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma  Hastanesi bünyesinde 1963 ve 1976 yıllarında yapılmış olan ve yıkım kararı bulunan dahiliye ve cerrahi  binaların yıkımı başlamıştır. Tedbiren yıkılan binaların bitişiğinde olan  Vehbi Koç binasındaki acil servis ve yoğun bakım yatakları diğer sağlam binalara geçici olarak taşınmıştır. Acil servis ve yoğun bakım hizmetleri diğer binalarımızda yapılmaktadır. Vatandaşlarımıza her türlü sağlık hizmeti  7/24 saat aksamadan verilmektedir. Yıkılan binaların yerine tarihi binaya uygun yeni projemiz  bulunmaktadır. Halkımızın bilgisine sunulur.

Prof.Dr. Aytekin KAYMAKCI
                                                                                                                                                                    Başhekim