T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği tarafından 25-27 Haziran tarihlerinde Doç.Dr.Fisun VURAL tarafından düzenlenen Uluslararası Histeroskopi ve Laparoskopi kursu başarıyla gerçekleşti

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği tarafından 25-27 Haziran tarihlerinde Doç.Dr.Fisun VURAL tarafından düzenlenen Uluslararası Histeroskopi ve Laparoskopi kursu başarıyla gerçekleşti.Resmi dili İngilizce ve Rusça olan kursta katılımcılar yoğun teorik eğitimin yanı sıra , Sağlık Bilimleri Üniversitesi Simulasyon Merkezinde simülasyon eğitimi aldı. Doç.Dr.Fisun VURAl ve ekibi tarafından Haydarpaşa Numune Hastanesinden gerçekleştirilen toplam 23 adet endoskopik canlı cerrahiyi izleme ve tartışma fırsatı buldu.
Haydarpaşa Numune’nin tarihi tarihi mekanında ev sahipliğini yaptığı uluslararası kurs sonunda, Özbekistan’dan gelen kursiyerler Başhekim Doç.Dr.Aytekin KAYMAKCI’ya teşekkürlerini bildirmek için yöresel kaftan giydirildi.